Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@20:30:12 GMT

فروش کنسانتره انگور سیاه سیب ارومیه

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۰۶۷۵۱

فروش کنسانتره انگور سیاه سیب ارومیه

با توجه به اینکه در بسیاری از دسرها، ژله، کاستر، اسموتی، آبمیوه، بستنی، آیس پکها و غیره انگور مصارف بالایی دارد؛ تولید کنسانتره انگور سیاه می تواند نیاز به این میوه را در فصولی که نمونه تازه در دسترس نیست به خوبی تامین کند رنگ فوق العاده و ماندگار انگور قرمز و نیز میزان شیرینی طبیعی این نمونه سبب شده که بیشترین میزان تولید کنسانتره را به خود اختصاص دهد و از طریق غربالگری و غلظت دادن به نمونه های رسیده و شیرین این میوه کنسانتره را تولید می کنند رنگ سرخ، غلظت بالا و شیرینی قابل ملاحظه این نوع کنسانتره سبب شده که در تهیه بسیاری از آبمیوه ها، نوشیدنیها، شیرینیجات و غیره به عنوان طعم و رنگ دهنده طبیعی مصرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر مواردی که ذکر کردیم می توان با  این محصول را در تهیه مربا، مارمالاد، کمپوت و بسیاری از شیرنیها و ترشیها، انواع سسها و طعم دهنده های غذایی نیز به کار می برند شما عزیزان میتوانید از نمایندگان فروش کنسانتره انگور سیاه این محصول را خریداری کرده و از ویژگی ان بهره مند شوید بافت غلظت یافته با ماندگاری بالا و نگهداری راحت و بلند مدت این کنسانتره ها که کمتر دچار فساد می شوند از بهترین روش بهره مندی از انگور به صورت چهار فصل می باشد کنسانتره انگور سیاه رنگی سرخ متمایل به ارغوانی تا سیاه داشته و پیگمنت رنگی بیشتری نسبت به انگور قرمز دارد و از تاثیر بیشتری در رنگ دهی به خوراکیها برخوردار است.

کنسانتره انگورسیب

مصرف سیب به صورت دوره ای استرس شخص را از بین می برد، همچنین با مقدار پتاسیم بالایی که دارند، باعث کاهش یافتن فشار خون می شوند، از دیگر خواص آنها می توان به آنتی اکسیدان های موجود در سیب اشاره کرد که برای بهبود بیماری سرطان بسیار حائز اهمیت هستند آنها تقویت روده را بر عهده می گیرند و دستگاه گوارش بهتر می تواند فعالیت خود را انجام دهد.

تولید و استفاده از کنسانتره ها در انواع نوشیدنیها امری بسیار مهم و مورد پیگیری و بررسی مراکز مختلف صنایع غذایی می باشد و تحت فیلترهای بهداشتی و استاندارد سازمانهای مرتبط قرار گرفته و بر خلاف تصور عموم مردم از وجود شکر و رنگ های غیر طبیعی در نوشیدنیها؛ باید بدانید که این کنسانتره ها هستند که طعم و رنگ طبیعی را به آبمیوه ها می بخشند.

با توجه به اینکه سیب دارای خاصیت فراوانی است، کنسانتره انگور سیب درختی نیز تمامی این خواص را دارا می باشد، بهترین انواع سیبها تولید شده در مراغه، ارومیه و سمیرم هستند، آنها برای تولید مواد غذایی مانند: سان استار، سن ایچ، کنسانتره و غیره مورد استفاده قرار می گیرند، این میوه ها هیچ گونه کرم خوردگی نداشته و طعم و رنگ آنها بسیار مورد پسند است.

سیب در صنایع غذایی کاربرد بسیار زیادی دارد و ترکیبات گیاهی موجود در آنها برای رشد کودکانی که تازه متولد شده اند، حائز اهمیت می باشد، سیب سرشار از بتاکاروتن، فیبر و پتاسیم می باشد، آنها همچنین مقدار زیادی ویتامین b، c و غیره دارند و باعث سلامت بدن می شوند، مصرف سیب باعث بهبود بیماریهای قلبی می شود و گردش خون را در بدن بهتر می کند.

کنسانتره انگور ارومیه

یکی از محصولاتی که از مواد عالی و درجه یک تهیه می شود، کنسانتره انگور است که در شهرهای مختلف ایران من جمله ارومیه تهیه می شود ارومیه به علت داشتن انگور فراوان و درجه یک برای تهیه و تولید کنسانتره انگور یکی از شهرهای مناسب است که می توان این محصولی را از آنجا تهیه و استفاده کرد، پزشکان توصیه کرده اند که برای رشد و تقویت سیستم ایمنی کودکان خود حتما از آب انگور و شیره انگور استفاده کنید، با خوردن روزانه آن تاثیرات مثبتی در بدن به وجود می آید، زیرا برخی مواد معدنی و ویتامینها را در بر دارد.

کنسانتره انگور ارومیه به صورت ارگانیگ و طبیعی با بهترین مواد اولیه برای داشتن کیفیت بالا توانسته است یکی از مهمترین پخش آبمیوه انگور در ایران باشدیکی از محصولاتی که در ارومیه صادر می شود و کیفیت بالایی دارد در شرکت کنسانتره انگور ارومیه می باشد کیفیت بالا و درجه یک بودن مواد اولیه و تهیه و پرداخت این شرکت باعث شده است که کشورهای دیگر نیز خواهان این محصول باشند شرکتهای معتبری در شاهرود مشغول به کار هستند و برای این محصول ارزشمند در تلاش اند که بهترینها را در اختیار مردم قرار بدهند محصولات صادراتی در بسته بندی های با کیفیت که معمولا یک کیلویی است عرضه می شود یکی از ویژگی هایی که در کنسانتره بودن میوه ارجحیت دارد غلظت آن است که کارخانجات برای غلظت داشتن آن، در چندین مرحله آن را تغلیظ می کنند، علت بالا بودن غلظت آن نیز در این است که هرچه غلظت محصول بیشتر باشد ماندگاری آن نیز بیشتر می شود و این امر باعث می شود در طولانی مدت از آن استفاده شود و حتی طعم و مزه آن نیز تغییری پیدا نکند.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم سلمان رشدی سامانه سماح مذاکرات وین انتخابات فوتبال رپرتاژ آگهی محرم سلمان رشدی سامانه سماح مذاکرات وین انتخابات فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۶۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟

مساله فروش نفت ایران برای بسیاری از رسانه‌های معاند و همسویانشان در داخل تبدیل به بحران شده است از این جهت هر روز گمانه زنی‌هایی از میزان تخفیف فروش نفت ایران منتشر می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از مهر، بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم تولید و به تبع آن صادرات نفت خام ایران افزایش یافت تا جایی که برخی از مسؤولان دولت قبل نیز به این موضوع تشکیک وارد کرده و اعلام کردند آماری که از فروش نفت ایران در دولت سیزدهم منتشر می‌شود واقعی نیست.

این مساله تاجایی مطرح شد که جواد اوجی وزیر نفت دولت سیزدهم به این صحبت‌ها واکنش نشان داد و اعلام کرد مساله افزایش فروش نفت ایران حتی مورد تأیید سناتورهای امریکایی است و هر روز تصمیمات جدید در این باره اتخاذ می‌شود تا بتوانند جلوی این افزایش صادرات نفت را بگیرند و در مسیر این افزایش صادرات سنگ اندازی کنند.

بعد از این صحبت‌ها و انتشار آمار و ارقام رسمی‌از میزان فروش نفت ایران در دولت سیزدهم توسط رسانه‌ها و مؤسسات بین المللی از جمله اوپک و مؤسسه بین المللی انرژی جریان رسانه‌های معاند فضای تخریب را به سمت تخفیف‌های نجومی‌برد و اعلام داشت ایران در ازای تخفیف‌های بالا موفق شده است تا صادرات نفت خود را افزایش دهد.

این مساله موجب شد تا گمانه زنی‌ها در مورد میزان تخفیف در فروش نفت ایران در ماه‌های گذشته بالا بگیرد و صحبت از ارقام نجومی‌چند ده دلاری در تخفیف نفت ایران به چین مطرح شود.

به عنوان مثال یکی از رسانه‌های داخلی به استناد یک توییت که معلوم نیست متعلق به کیست زمستان سال گذشته اعلام کرده است ایران به ازای هر بشکه نفت ۲۰ دلار تخفیف می‌دهد که این مساله موجب شد تا در رسانه‌ها یک جریان ایجاد کند.

بعد از آن رسانه‌ای دیگر بدون اشاره به رقم خاصی اعلام کرد مابه التفاوت در فروش نفت ایران و قیمت نفت ایران که در سبد اوپک اعلام شده است می‌توان متوجه شد که ایران تخفیف نجومی‌به مشتریان خود می‌دهد.

اخیراً نیز یکسری رسانه معاند نیز به استناد به میزان فروش نفت روسیه که از سوی اتحادیه اروپا اعلام شده است باید حد اکثر با قیمت ۶۰ دلار نفت اورال خود را بفروشد این برداشت را کرده‌اند که قطعاً میزان تخفیف نفت ایران نیز به اندازه روسیه و یا حتی بیشتر از روسیه است و قیمت فروش نفت ایران را چیزی حدود ۳۵ تا ۴۰ دلار اعلام کرده‌اند.

ایران چه مقدار تخفیف بابت فروش نفت می‌دهد؟

باید یک مساله شفاف شود که آیا دادن تخفیف در فروش نفت امری طبیعی است یا غیر طبیعی؟ در همین رابطه محمود امراللهی یکی از کارشناسان انرژی در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: در مساله بازار یابی باید به این نکته توجه کرد که کشورهای تولیدکننده برای نگهداشت بازار باید اقداماتی را انجام دهند که یکی از این اقدامات تخفیف در فروش نفت است.

وی گفت: کشوری مانند عربستان نیز هر ازگاهی قیمت نفت خود را برای مشتریانش تغییر می‌دهد در برهه‌ای قیمت را بالا و در مقطعی قیمت‌ها را پایین می‌آورد. باید خاطرنشان کرد که نفت عربستان تحریم نیست و این کار را انجام می‌دهد.

این کارشناس انرژی ادامه داد: جالب است بدانید که دیگر کشورهای تولیدکننده نفت که عضو اوپک نیستند نیز چنین اقداماتی را انجام می‌دهند به عنوان مثال کانادا، آمریکا، روسیه قبل از تحریم، کشورهای تولیدکننده نفت حوزه آمریکای لاتین نیز به مشتریان خود تخفیف‌هایی می‌دهند بنابراین دادن تخفیف در فروش نفت امری کاملاً جا افتاده در بازار نفت است.

وی گفت: در شرایط تحریم این مساله جدی تر می‌شود زیرا وقتی تحریم اعمال می‌شود شما دو کار می‌توانید انجام دهید یا باید در چاه نفت خود را ببندید و تولید را کاهش دهید و یا اینکه با اعمال تخفیف‌های بیشتر مشتریان خود را حفظ کنید. لازم است بدانید اثر اول بر اقتصاد بسیار سنگین‌تر است زیرا اگر یک زمانی تحریم‌ها برداشته شود باید هزینه‌های گزافی کرد تا تولید را به حال قبل باز گرداند و در قدم بعدی باید مشتریان از دست رفته را حتی با نفت مجانی ترقیب کرد تا دوباره اقدام به خرید نفت از شما کنند. اما گام دیگر این است که نفت را بدون آنکه تولید کاهش یابد با تخفیف‌های معقولی به فروش رساند و این کار ضمن حفظ مشتریان موجب نمی‌شود تا تولید کاهش یابد.

این کارشناس انرژی ادامه داد: در دولت قبل بعد از اعمال تحریم‌های جدی در سال ۹۷ به یکباره توسط مسؤولان وقت وزارت نفت تصمیم گرفته شد تا تولید کاهش یابد و هر روز آمارهای متعددی از کاهش دکل‌های فعال در مناطق نفتخیز جنوب منتشر می‌شد. در چاه‌های نفت بسته شد حتی جالب است بدانید وقتی میزان تولید به زیر یک میلیون بشکه رسید مسؤولان وزارت نفت با تخفیف‌های بالا نتوانستند فروش نفت را افزایش دهند و اگر خاطرتان باشد صادرات نفت ایران حتی به زیر ۱۰۰ هزار بشکه رسید.

وی ادامه داد: با تغییر دولت در چاه‌های نفت باز شد و با هزینه‌هایی دوباره تولید در برخی از چاه‌ها از سر گرفته شد به همین دلیل شاهد افزایش تولید نفت هستیم. همچنین رایزنی‌های صورت گرفته توسط مسؤولان وزارت نفت و دیپلماسی انرژی موجب شده است تا صادرات نفت ایران رونده رو به جلویی داشته باشد. که افزایش صادرات نفت ایران غالباً به خاطر دیپلماسی انرژی است هرچند اعمال تخفیف‌ها را نیز نباید نادیده گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مطلع است ایران چه مقدار تخفیف برای فروش نفت می‌دهد گفت: خبرگزاری رویترز به عنوان یک منبع و رفرنس در میزان فروش نفت ایران در ماه مارس سال جاری گزارشی با عنوان فقط کاهش قیمت نفت می‌تواند ولادیمیر پوتین را متوقف کند؛ نوشت که اکنون نفت اورال روسیه بشکه‌ای ۷۱ دلار صادر می‌شود که بالاتر سقف قیمت ۶۰ دلار است. حتماً می‌دانید نفت اورال روسیه بسیار شبیه به نفت ایران است. همچنین بررسی قیمت نفت صادراتی روسیه به هند نیز نشان می‌دهد که در همه ماه‌های بعد از دسامبر ۲۰۲۲ (به جز ژانویه ۲۰۲۳) این رقم بالاتر از سقف قیمتی ۶۰ دلار به ازای هر بشکه بوده و حتی در ماه اکتبر سال گذشته به بیش از ۸۴ دلار افزایش یافته است.

امر اللهی تصریح کرد: حالا که روسیه می‌تواند نفت خود را به مشتریان خود تا قیمت ۸۴ دلار نیز به فروش رساند آیا ایران نمی‌تواند نفت خود را تا ۸۱ دلار به فروش رساند؟

وی گفت: ایران هم اکنون عمده نفت خود را به پالایشگرهای شمال چین می‌فروشد که این پالایشگرها بخش خصوصی هستند و عملاً عمده خریداران نفت ایران همین پالایشگرها هستند آنها دنبال خرید نفت ارزان اند باید دید روسیه نفت خود را با چه قیمتی به مشتری دولتی خود در چین می‌فروشد که به استناد گمرک چین فروش نفت روسیه به این کشور با قیمت ۸۴ دلار است خب آیا طبیعی است که ایران بیاید و یکباره ۳۰ تا ۴۰ دلار تخفیف دهد و بازار روسیه را بهم زند؟ آیا آن‌وقت جنگ قیمتی بین ایران و روسیه صورت نخواهد گرفت؟

بنابراین نباید به عددسازی‌هایی که در رسانه‌های معاند صورت می‌گرد توجه کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • فیلم‌های سیاه ما با فیلم‌های سیاه آمریکایی تفاوت‌هایی دارد
  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • کشف ۵ تن کنسانتره بدون مجوز در آشخانه
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود