Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم های ایتالیایی، همچون سایر تیم های کشورهای اروپایی، از لوگو های جذابی برخوردارند که به تاثیر تاریخ منطقه و شهر آن تیم طراحی شده اند.

اختصاصی طرفداری / تاریخ ایتالیا با هنر درآمیخته است. از روم باستان تاکنون، ایتالیا در عرصه های نقاشی، موسیقی، شعر، پیکر تراشی، معماری و ... آثار هنری فاخری ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به راحتی می توان ایتالیا را یکه تاز هنر در اروپا و حتی جهان خواند. این هنر دوستی که در مردم ایتالیا رخنه کرده است، در فوتبال نیز که ورزشی محبوب در ایتالیاست، نمایان است و باعث شده لوگو ها و نشان های جذابی خلق شوند.

آث میلان

صلیب سرخ، بخش جدا نشدنی لوگوی این تیم پر افتخار ایتالیایی است. این صلیب سرخ که در سراسر اروپا محبوب است، به سنت جورج اشاره دارد. سنت جرج یا جرجیس، سربازی رومی در قرون سوم و چهارم میلادی بود که به علت دست نکشیدن از ایمانش به مسیحیت کشته شد و به همین خاطر در مسیحیت او را قدیس می نامند. صلیب سرخ بر روی پس زمینه سفید نماد او محسوب می شود که در سرتاسر اروپا محبوب است؛ انگلیس، گرجستان و بارسلون در پرچم های شان از این نماد استفاده کرده اند. شهر میلان نیز از این صلیب برای ساخت پرچمش بهره برده و به تبعیت از آن، باشگاه آث میلان آن را در پرچمش جای داده است. رنگ و لقب میلان را هربرت کیلپین، از موسسان این تیم، برگزید:

ما تیم شیاطین هستیم. رنگ های ما قرمز به مانند آتش و سیاه برای به وجود آوردن ترس در حریفان مان است.

آتالانتا


باشگاه شهر برگامو در سال 1907 به دست دانش آموزان دبیرستان Liceo Classico Paolo Sarpi تاسیس شد و آنها نام Atalanta را که به آتالانته اشاره دارد برای تیم شان برگزیدند. آتالانته از اساطیر زن یونان است که شکار کردن و داستان های پهلوانی اش مشهور است. تصویر آتالانته اصلی ترین عنصر نشان تیم آتالانتاست. تیم آتالانتا در ابتدا سیاه و سفید می پوشید ولی بعد از ادغام با تیم Fc Bergamo که لباس هایی به رنگ سفید و آبی به تن می کرد، رنگ تیمش را به سیاه و آبی تغییر داد.

کرمونزه

در مورد تاریخ تیم کرمونزه اطلاعات چندانی در دسترس نیست ولی با مقایسه نشان ملی شهر کرمونا و نشان این تیم متوجه شباهت شان می شویم. در لوگوی تیم کرمونزه شیئی که چندان واضح نیست را بر روی یک پس زمینه آبی می بینیم که برگرفته از نشان ملی کرموناست. در واقع این شی یک دست است که توپی طلایی را در چنگ گرفته که منشا آن داستان جالبی دارد. شهر کرمونا در قرون وسطی تحت سلطه امپراتوری مقدس روم بود. اهالی کرمونا، به عنوان مالیات، هر ساله یک توپ طلای پنج کیلویی به امپراتوری پرداخت می کردند. برای رهایی از این خراج، مسابقه ای بین یک جوان به نام جووانی بالدزیو و فرزند امپراتور هنری سوم، یعنی هنری چهارم، ترتیب داده شد تا در صورت پیروزی بالدزیو، شهر کرمونزه از خراج دادن معاف شود. این مسابقه با پیروزی بالدزیو به پایان رسید.

نشان ملی شهر کرمونا

فیورنتینا

با اینکه فیورنتینا بارها نشان خود را تغییر داده است ولی گل زنبق یا فلور ده لیس عضو جدا نشدنی لوگوی این تیم بوده است. در واقع این نماد را به راحتی می توان در کل شهر فلورانس مشاهده کرد. این نماد سابقه طولانی در تاریخ دارد. فلور ده لیس در تمدن بین النهرین، مصر باستان، یونان، ساسانیان و حتی خلافت عباسی به کار رفته است. رنگ فلور ده لیس در اروپا معمولا طلایی است ولی در نشان ملی فلورانس با رنگ قرمز طراحی شده است. فیورنتینا هم هنگام تاسیس به تبعیت از نشان ملی شهر، قرمز و سفید می پوشید که بعدها رنگ لباس ها به بنفش و سفید تغییر کرد.

گل زنبق


تورینو

 تورین در اصل به معنی گاو نر است. همین موضوع سبب شده نماد شهر تورین گاو نر شود. در لوگوی تیم تورینو هم نقشی از این حیوان دیده می شود. تیم تورینو در روزهای اول تاسیسش، یعنی سال 1906، نارنجی و سیاه می پوشید که شبیه به پرچم زرد و سیاهِ امپراتوری هابسبورگ بود. هابسبورگ و ایتالیا در آن زمان دشمنی زیادی داشتند که این موضوع باعث شد عده ای تورینو را به خاطر رنگ لباسش سرزنش کنند. در نهایت رنگ لباس تورینو به رنگ کنونی تغییر پیدا کرد. 

اینتر میلان

یکی از موسسان اینتر به نام جورجو موجانی اولین لوگوی اینتر را در سال 1908 طراحی کرد. در اولین طراحی حروف FCIM دیده می شوند که در هم تنیده اند. این طرح به جز چند مورد همواره در لوگوهای اینتر حاضر بوده است. البته در لوگوی کنونی حروف F و C حذف شده اند. "افعی ها" هم که لقب اینتر میلان است برگرفته Biscoine (بیشونه) است. این نماد از قرن 13 میلادی قدمت دارد. البته این مار در واقع یک سبزه مار است و نه یک افعی. البته در خود اهالی میلان گاهی آن را Vipera به معنی افعی خطاب می کنند.

Biscoine (بیشونه)

 

لچه


در لوگوی تیم لچه یک گرگ و یک درخت دیده می شود. هر دوی آنها برگرفته از نشان ملی شهر لچه هستند. درختِ نشان لچه، یک درخت بلوط همیشه سبز است. رنگ قرمز و زرد هم در طراحی نشان استان لچه استفاده شده اند و به همین خاطر تیم لچه رنگ قرمز و زرد را برای لباسش به کار برده است.

یوونتوس


تیم شهر تورین در ابتدا صورتی و سیاه می پوشید اما شست و شوی مداوم، رنگ صورتی را کمرنگ می کرد، به همین خاطر باشگاه به فکر جایگزینی لباس ها افتاد. یوونتوس از یکی از اعضای انگلیسی خود به نام جان سوِیج خواست که در انگلیس پیراهن های با کیفیت تری بیاورد. جان سویج دوستی در ناتینگهام داشت که از طرفداران ناتس کانتی بود. او لباس های سیاه و سفید ناتس کانتی را به تورین فرستاد و یوونتوس هم همان ها را به تن کرد. تا قبل از سال 2017 که یوونتوس لوگوی خود را تغییر داد، خطوط  سیاه، سفید و طلایی و گاو نر که نماد شهر تورین است، همواره در نشان یوونتوس دیده می شد. اما در سال 2017 لوگو یوونتوس مدرن تر و ساده تر شد. آندره آ آنیلی هنگام رونمایی از لوگو آن را سمبلی از سبک زندگی یوونتوس توصیف کرد.

لوگوی قدیمی یوونتوس

 

لاتزیو

باشگاه لاتزیو در 9 ژانویه 1900 در رم تاسیس شد. اعضای اصلی لاتزیو می خواستند باشگاه تنها به شهر رم متعلق نباشد به همین خاطر نام منطقه ای که رم هم در آن قرار دارد را بر روی تیم گذاشتند. موسسان لاتزیو به یونان ارادت خاصی داشتند. رنگ آبی آسمانی و سفید به پرچم کشور یونان اشاره دارد و عقاب هم که در لوگوی لاتزیو قرار دارد، تمثالی از زئوس، پادشاه خدایان در اساطیر یونان است.

ناپولی

لوگوی این تیم از سال 1927 به این شکل بوده و تغییرات کمی را در طول تاریخ نود و چند ساله حیات این باشگاه تجربه کرده است. رنگ آبی این تیم به علت بندری بودن شهر ناپل و تحت تاثیر دریایی است که این بندر را احاطه کرده است. 


آ اس رم

نشان جذاب این تیم کاملا برگرفته از شهر رم است. رنگ های این تیم، یعنی زرد طلایی و قرمز جگری نشات گرفته از رنگ های پرچم امپراتوری روم هستند که در مهر رسمی و نشان ملی شهر رم هم به کار رفته اند. طبق افسانه ها یک گرگ به رموس و رملوس، بنیانگذاران شهر رم، بعد از اینکه در رود تیبر رها شدند، شیر داد. گرگ کاپیتول که نقش آن بر روی لوگوی تیم آ اس رم حاضر است، برگرفته از این افسانه است.

رموس و رمولوس


سمپدوریا

تصویر یک ملوان که پیپ به دهان دارد و رنگ آبی و سفید این تیم، ناشی از بندری بودن شهر جنواست که تیم سمپدوریا در آن قرار دارد. البته خطوط قرمز و سیاه هم در پیراهن و پرچم تیم سمپدوریا دیده می شود که سمبلی است از ادغام دو باشگاه Sampierdarenese  و Andrea Doria که یکی ابی و سفید می پوشید و دیگری قرمز و سیاه. ادغام این دو تیم، سمپدوریا کنونی را تشکیل داد.

ساسولو

در سال 1921 ساسولو به انگلیس سفر کرد تا با تیم لنکستر روورز یک بازی برگزار کند. به علت مشکلات مالی، لنکستر نتوانست با ساسولو مسابقه بدهد. تیم انگلیسی به عنوان عذرخواهی پیراهن های سبز رنگ خود را به ساسولو اهدا کرد. بدین ترتیب ساسولو سبز پوش شد. در سمت چپ لوگو ساسولو سه صخره و دو شاخه گل دیده می شود که بازتابی از نماد و شعار شهر (از سنگ، جوانه) ساسولوست. طبق یک فرضیه اثبات نشده کلمه ساسولو به معنی خاک سنگی است.

نشان ملی شهر ساسولو

هلاس ورونا

رنگ زرد و آبی این تیم به تاثیر نشان ملی شهر ورونا انتخاب شده اند. در لوگو ورونا دو ماستیف انگلیسی که پشت به هم هستند دیده می شود. این دو ماستیف سمبلی از خاندان دِلا اسکالا هستند که در قرن 13 و 14 میلادی بر ورونا حکومت می کردند. یکی از افراد خاندان دلا اسکالا، ماستینو که همان ماستیف است نام داشت.

کالیاری

 به تبعیت از پرچم شهر، کالیاری قرمز و آبی می پوشد. همچنین در لوگو این تیم تصویر سر چهار مرد که سربند به سر زده اند، مشاهده می شود. این طرح از پرچم ساردینیا، جزیره ای که شهر کالیاری در آن قرار دارد، برگرفته شده است. سر این چهار نفر که مورو تبار هستند، نمایانگر پیروزی مسیحیان بر مورو تباران است که بر بخش هایی از اسپانیا و پرتغال حکومت می کردند. نقش سرِ موروها، در پرچم های دیگر مناطق اروپا هم دیده می شود.

پرچم ساردینیا

 

جنوا

در نشان تیم جنوا تصویر یک شیردال زیر صلیب سنت جورج دیده می شود. هر دوی آن ها با توجه به گذشته شهر جنوا طراحی شده اند. در ابتدا تیم جنوا، به این خاطر که توسط انگلیسی ها تاسیس شده بود، همچون تیم ملی انگلیس لباس می پوشید. جالب است بدانید صلیب سنت جورج هم به احترام انگلیس در لوگو جنوا جای گرفته است. چندی بعد این تیم رنگ پیراهنش را به آبی و سفید تغییر داد تا یادآور بندری بودن جنوا باشد. در سال 1901 رنگ جنوا به رنگ کنونی تغییر یافت. 


کیه‌وو ورونا

کیه وو از طرح کانگرانده دلا اسکالا، که روزگاری لرد شهر ورونا بود، برای لوگوی خود استفاده کرده است. کانگرانده از حامیان بزرگ دانته آلیگیری، شاعر بزرگ ایتالیایی، بود. او توانست بر بخش های وسیعی از ایتالیا حکمرانی کند.

کانگرانده دلا اسکالا


پارما

 از سال 1545 تا کنون که دوک ها بر پارما حکومت می کردند، زرد و آبی رنگ شهر پارما بوده است و در اوایل تاسیسس باشگاه پارما این تیم پیراهن های زرد و آبی به تن می کرد. هم اکنون هم رنگ لباس دوم پارما زرد و آبی است. پس از جنگ جهانی دوم پارما طرح لباسش را به رنگ سیاه و سفید تغییر داد.


پالرمو

 از سال تاسیس اش یعنی 1900 تا 1907، قرمز و آبی می پوشید. قرمز و آبی در میان تیم های فوتبال رنگ رایجی بود. روزی جوزپه آیرولدی، یکی از اعضای مهم باشگاه، به جوزف ویتاکر، رئیس باشگاه پالرمو، نامه ای نوشت و در آن توصیه کرد که پالرمو رنگش را به صورتی و سیاه تغییر دهد. او می گفت صورتی و سیاه رنگ های شادی و ناراحتی هستند و برای تیمی که نتایجش بالا و پایین دارد مناسب است. این چنین بود که پالرمو رنگ خود را تغییر داد. عقاب که در لوگوی پالرمو مشاهده می شود بازتابی از نشان ملی شهر پالرموست.
 

اخبار داغ 

نادر محمدی، مدافع اخراجی ذوب آهن: داور اصلا نمی خواست من را اخراج کند / شلوغ کاری پرسپولیسی ها باعث اخراجم شد نادری: یک مدیر استقلالی با من تماس گرفت؛ فضای بی اخلاقی و کم معرفتی در فوتبال ایران حاکم شده است برلوسکونی: کریستیانو رونالدو در مونتزا؟ بازیکنان بزرگ به تیم های تازه صعود کرده نمی آیند اولی هونس: نحوه بازی بایرن مونیخ، قلبم را به خنده می‌اندازد

منبع: طرفداری

کلیدواژه: نشان ملی شهر همین خاطر نشان ملی دیده می شود لوگوی تیم زرد و آبی رنگ لباس شده اند لباس ها بر روی شهر رم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۰۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در دیدار با سفیر فدراسیون روسیه در ایران که در محل دفتر رئیس دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به رو به جلو بودن روابط بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه بویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: بر اساس آنچه که در عرصه دیپلماسی می‌گذرد، شاهد هماهنگی بسیار خوب بین دیپلمات‌های ایران و روسیه هستیم و معتقدیم که این دیپلماسی باید در بخش علمی هم به همین میزان از اهمیت و قوت برخوردار باشد تا بتوانیم روابط سیاسی خوبی که بین دو کشور شکل گرفته است را از طریق دیپلماسی علمی پایدار و تقویت کنیم.

وی با ابراز خرسندی از برداشته شدن قدم‌های مثبت در سال‌های اخیر در مسیر تقویت دیپلماسی علمی و گسترش روابط علمی دانشگاه‌های ایران و روسیه، تاکید کرد: در کنار روابطی که هر یک از دانشگاه‌های ایران با دانشگاه‌های روسیه دارند، قریب یک دهه است که اجلاس مشترک رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه شکل گرفته است و شاهد برگزاری اجلاسیه‌های رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به صورت حضوری و مجازی و به میزبانی هر دو کشور بوده‌ایم.

رئیس دانشگاه تهران با یادآوری اینکه آخرین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه سال گذشته به میزبانی دانشگاه دولتی مسکو در روسیه برگزار شد، گفت: این اجلاس قرار است در سال جاری در ایران برگزار شود و دانشگاه تهران در حال تدارک این برنامه در تهران است.

مقیمی در ادامه به تشریح سابقه درخشان فرهنگ و تمدن ایران پرداخت و بیان داشت: یونسکو در سال ۲۰۱۷ میلادی دانشگاه جندی شاپور ایران را به عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در جهان معرفی کرد و در آن سال، قدمتی ۱۷۵۰ ساله را برای دانشگاه جندی شاپور ثبت نمود. این درحالی است که قبل از آن، رکورد قدیمی‌ترین دانشگاه دنیا برای دانشگاه بولونیا در ایتالیا با بیش از ۱۲۰۰ سال قدمت ثبت شده بود.

وی خاطرنشان کرد: هر چند ۹۰ سال از قدمت مجموعه فضا‌های فیزیکی حال حاضر دانشگاه تهران می‌گذرد، اما با توجه به قدمت سنت دانشگاهی در ایران، پیشینه دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران محدود به این ۹۰ سال نیست. شورای عالی انقلاب فرهنگی در اواخر فروردین ماه مصوبه‌ای گذراند که طی آن زمینه اتصال قدمت جندی شاپور به دانشگاه تهران مهیا شد؛ بنابراین دانشگاه تهران که به عنوان میراث‌دار دانشگاه جندی شاپور شناخته می‌شود و از طرفی نماد آموزش عالی ایران نیز است، با ۱۷۵۷ سال قدمت و پیشینه، آموزش عالی ایران را در جهان نمایندگی می‌کند.

رئیس دانشگاه تهران به انتظار نهاد‌های تصمیم‌گیر در جمهوری اسلامی ایران به منظور ایفای نقش محوری دانشگاه تهران در تعاملات علمی داخلی و بین‌المللی، گفت: فرصت خوبی فراهم شده است تا علاوه بر روابطی که در سال‌های اخیر با دانشگاه‌های روسیه برقرار کرده‌ایم، از منظر جایگاه و مأموریت جدیدی که به دانشگاه تهران در زمینه تدوین سند دانشگاه تمدن‌ساز سپرده شده است، بتوانیم نقطه عطف جدیدی را بین دانشگاه‌های ایران و روسیه ایجاد کنیم.

وی با اشاره به دعوت از رؤسای دانشگاه‌های برتر کشور‌های مختلف از جمله روسیه به منظور حضور در آئین افتتاح بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران همزمان با نودمین سال تصویب قانون تأسیس دانشگاه تهران در ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳، گفت: در کنار این آئین می‌توانیم نشست‌های دوجانبه با رؤسای دانشگاه‌های جهان داشته باشیم.

 مقیمی در این دیدار که رئیس دانشکده هوافضای دانشگاه تهران نیز حضور داشت، با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری تحقیقاتی مشترک بین دانشگاه تهران و دانشگاه دولتی مسکو برای ساخت و بهره‌برداری از یک ماهواره تحقیقاتی مشترک، گفت: کار‌های مطالعاتی و عملیاتی این پروژه تحقیقاتی آغاز شده و در جریان است، البته انتظار داریم که کار با سرعت بیشتری پیش برود.

در ادامه، الهام امین‌زاده، معاون بین‌الملل دانشگاه تهران نیز در این دیدار که با حضور دکتر مهدی فکور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و دکتر دلاور مدیرکل امور اعضای هیأت علمی و دانشجویان بین‌الملل دانشگاه تهران برگزار شد، در برشمردن دیگر زمینه‌های علمی برای همکاری مشترک بین دانشگاه تهران و دانشگاه‌های برتر روسیه، از جمله در حوزه‌های مدیریت رسانه، حکمرانی و ... اعلام آمادگی کرد و گفت: دانشگاه تهران در آئین افتتاح بزرگداشت سنت ۱۷۵۷ ساله سنت دانشگاهی که ۸ خرداد ماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، میزبان رؤسا و هیأت‌های بلندپایه دانشگاهی از کشور‌های مختلف از جمله روسیه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، «الکسی ددوف» سفیر فدراسیون روسیه در تهران نیز که به همراه «ایگور دمکین» رایزن سفارت فدراسیون روسیه در جمهوری اسلامی ایران در این دیدار حضور پیدا کرده بود، با ابراز خرسندی از بازدید مجموعه‌ای دانشگاهی به قدمت دانشگاه تهران، همکاری علمی را یکی از مؤلفه‌های اصلی در روابط بین دولت‌ها دانست و برای گسترش همکاری‌ها و اقدام ویژه به منظور اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه‌های موجود فی‌مابین دانشگاه تهران و دانشگاه‌های روسیه اعلام آمادگی کرد و درخواست نمود تا زمینه‌ای به منظور سفر دانشجویان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه مسکو از دانشگاه تهران و آشنایی با ظرفیت‌های تمدنی ایران فراهم شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های تهران و روسیه
  • (ویدیو) دستور پخت گوجه و بادمجون به سبک ایتالیایی‌ها
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • کشف شمشیر کمیاب ۱۰۰۰ ساله
  • کشف شمشیر کمیاب هزار ساله در اسپانیا
  • کشف شمشیر کمیاب هزار ساله
  • قدمت «دروازه نفته» ممکن است به پیش از اسلام برسد
  • تپه‌های باستانی قم میراث‌دار گنجینه تاریخ هزاران ساله
  • (عکس) تغییر رسمی لوگوی فدراسیون بوکس بعد از ۳۵ سال